Falkoneropvisning


En falkeopvisning er en stor oplevelse for både børn og voksne.

 

Her kommer du tæt på verdens hurtigste dyr, vandrefalken. Jeg starter typisk med at fortælle om falkejagtens historie, om jagt og træning, yngel og pleje samt genudsætning og bevarelse af de naturlige rovfuglebestande. Herefter klargøres foderet, kød, til falken og falken slippes fri. Falken vil under opvisningen flyve meget tæt på publikum! Under og efter falkeopvisningen er der altid mulighed for at stille spørgsmål.

 

Specielt vedr. undervisning (Bh.kl.-gym.):

 

Arbejder man med et emne vedr. fugle, rovfugle eller historisk tid fra yngre jernalder og op, fortæller jeg gerne med det ønskede emne i fokus.

 

Jeg har undervist og lavet falkeopvisning på skoler, museer, i zoologiske haver, på dyrskuer, til byfester, til Skovens- og Fjordens dag, til arrangementer i jagtforeninger, på konferencer osv. over hele landet.

 

Jeg har også medvirket i film og TV-udsendelser med falkene.Jeg har haft mangeårigt tilbagevendende falkeopvisninger på bl.a. Egeskov Slot, Fyrkat, Bork Vikingehavn, Lindholm Høje, Roskilde Dyrskue, Ertebølle Stenaldercenter, Aalborg Zoo, Økologisk høstdag i Esbjerg, Nationalmuseet og Naturama i Svendborg.

 

Galleri